Basic Judo adlı kitabımdan aldınız mı ?

Merhabalar….

Çok değerli Antrenör arkadaşlarım ve sporcu kardeşlerim, sizlere bu eğitim Kitabımı tasarlayıp hazırlarken, Türkiye’ de Temel Judo eğitimini anlatan Türkçe detaylı bir kitabın olmaması nedeni ile Bilgi ve birikimlerimi ortaya koyarak sizler için hazırlamış bulunmaktayım.

Kitabımda bulunan görseller de değerli desteklerini esirgemeyen çok kıymetli Judokalar Sayın, Aybüke ÖNSEL , Neşe ERTAN kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Sizlere yine interaktif ortamda Judo Tekniklerinin gösterimini anlatan herhangi bir araştırmanın ve uygulamanın olmayışının eksikliğini gördüm. Büyük çalışmalar sonucunda bu eğitim CD mizi hazırladım. Bütün bu tekniklerin videolara dönüşmesinde Benimle bıkmadan usanmadan günlerce süren çekimlerinde yardımlarını esirgemeyen Kardeşlerim , Milli sporcularımız sayın Halil İbrahim UZUN ve sayın Semih KARABULUT‘a yardımlarından dolayı şahsım olarak şükranlarımı sunuyorum. Bu CD yi hazırlarken büyük bir ilkede imza atmış olmanın sevincini ve gururunu siz değerli kardeşlerimle paylaşıyorum.

BASIC JUDO Eğitim Kitabımı ve interaktif CD’ sini Alan inceleyen siz değerli kardeşlerim, o çok değerli yorumlarınız ve fikirlerinizi aşağıda belirttiğim mobil telefonum ile beni arayarak veya e-maillerim vasıtasıyla yazarak paylaşacağınızı umut ediyorum. CD almak isteyen arkadaşlarımız aşağıdaki bilgilerimden ulaşabilirsiniz.Ancak büyük emeklerle hazırlamış olduğum bu ” BASIC JUDO ” eğitim CD’sinin emeğe saygıyı korumak anlamında telif haklarıyla korunduğunu ve kopyalanması sonucunda kopyalama yapanlar ve izinsiz bu CD de bulunan bilgilerimi kullananların haklarında yasal işlemler yapılacağını duyururum.

Sevgiyle Kalın….

6 thoughts on “Basic Judo adlı kitabımdan aldınız mı ?

  1. İyi günler,
    Temel Judo kitabınız 2013 yılında basılmıştı. Bu haberi o kitabı tanıtmak için mi verdiniz? Yoksa kitabınızın yeni bir baskısını mı yaptınız? Kitabınız yeni baskı yaptıysa, eski baskı ile aynı mı? Kitapta eklemeler, düzeltmeler yaptınız mı?

  2. Merhaba,
    Judo teknikleri içeren CD’nizin içeriği ile internete koyduğunuz içerik aynı mı?

    https://www.youtube.com/watch?v=9xtRj1CyYhM&list=PLogcNtnjYeIr1jYSZRxVVmQ8_w0jtvonp&ab_channel=HarunRe%C5%9FitG%C3%BCzelimda%C4%9F

    Fikir vermesi bakımından soruyorum; videolar toplam kaç dakika saat sürüyor? Videolarda sadece tekniklerin nasıl yapıldığı mı gösteriliyor? Yoksa tekniklere karşı nasıl savunma yapılacağı, hangi kombinasyonların kullanılabileceği, müsabakalarda teknik nasıl kullanılırsa daha etkili olabileceği gibi bilgilerde veriliyor mu?

    Teşekkürler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir